Contact

Vacatures

Adres:

Locatie Oldenzaal
Nieuwstraat 84
7571 BM Oldenzaal

Openingstijden Oldenzaal

Schooldagen van 14:30 – 17:30
Tijdens schoolvakanties gesloten

Volg bijles, studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding in Oldenzaal

Deze vestiging van EDU-oost is gevestigd aan de Nieuwstraat 84, tegenover New York Pizza. Onze locatie in Oldenzaal heeft 2 etages, waarvan de bovenste etage veel ramen heeft wat zorgt voor natuurlijk licht in deze ruimte. De onderste etage krijgt ook licht van buiten, maar ligt wel onder straatniveau. Hierdoor ervaren onze leerlingen nauwelijks last van de buitenomgeving en kunnen zij ongestoord aan het werk. Daarbij heeft deze locatie ook de beschikking tot 2 afgesloten kantoorruimtes, waarin de leerling in alle rust zijn huis- en leerwerk kan uitvoeren.

Leerlingen uit zowel de onderbouw als de bovenbouw zijn van harte welkom op deze vestiging. Onze vestigingscoördinator staat samen met zijn team voor je klaar om je te helpen bij vakinhoudelijke vragen, maar ook voor het maken van een goede planning kan je bij ze terecht. Op deze locatie bieden wij ook bijlessen aan.

Nieuwsgierig geworden naar onze vestiging? Bekijk dan hier de video die we tijdens de opening van de nieuwe locatie in Oldenzaal aan de Nieuwstraat maakten.

Over deze locatie

EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ‘90 in Oldenzaal actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 2000 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Het studielandschap bestaat uit 4 ruimtes en is modern en nieuw ingericht.

Wij beschikken over verschillende werkplekken, zoals stilteplekken, overlegtafels, overhoor plekken en reguliere werkplekken. Daarnaast is er voldoende computerapparatuur aanwezig en beschikken wij over een breed assortiment aan andere studiematerialen.

Wil je graag meer informatie? Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk vrijblijvend een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Onze vestigingscoördinator

Ik ben Bram Alink en de vestigingscoördinator bij Lyceo EDU-oost Oldenzaal. Ik ben afgestudeerd op de Universiteit Twente voor de studie Psychologie (Engelstalig). Het belangrijkste voor mij is om de leerling op zijn of haar gemak te laten voelen door te kijken naar de individuele behoeften. Daarbij hebben mijn team en ik ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen op alle niveaus. Samen stimuleren wij de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Bij voldoende inzet komen de resultaten vanzelf en dit zorgt meteen voor een boost in het zelfvertrouwen en de zelfontwikkeling van de leerling!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14:30 – 17:30 uur

Studiebegeleiding of Huiswerkbegeleiding in Oldenzaal? Neem contact op

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.