Contact

Vacatures

E-mail:

hengelo@edu-oost.nl

Telefoon:

06-38039537

Adres:

EDU-oost Hengelo
Burgemeester Jansenplein 31
7551ED Hengelo

Openingstijden Hengelo

Schooldagen van 14:30 – 17:30
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding of Bijles met Huiswerkinstituut EDU-oost in Hengelo

Onze nieuwe locatie is gevestigd in het centrum Hengelo! Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Edu-oost is inmiddels sinds de jaren ’90 actief vanuit verschillende locaties in Twente en we hebben inmiddels meer dan 3000 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

EDU-oost voor bijles in Hengelo

Onze begeleiders zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerling en kunnen hen daardoor goed inspireren en motiveren. Het team van begeleiders wordt aangestuurd door onze vestigingscoördinator.

Openingstijden

De bijles locatie in Hengelo is doordeweeks geopend van 14:30 – 17:30 uur tijdens officiële schooldagen. Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.

Onze vestigingscoördinator

Mijn naam is Silke Giezen en ik ben vestigingscoördinator bij EDU-oost Hengelo. Tijdens mijn studie Hospitality Management en mijn daaropvolgende werkjaren,heb ik veel ervaring opgedaan in het managen van diverse bedrijven. Door deze ervaringen ben ik bij EDU-Oost Hengelo terecht gekomen en hier werk ik met veel enthousiasme en plezier. Mijn team en ik hebben als doel om leerlingen vertrouwen te geven in hun eigen kunnen en ze hierdoor meer zelfstandigheid te geven. Wij vinden het belangrijk om leerlingen een prettige leeromgeving te bieden en ze met huiswerkbegeleiding, bijles of trainingen te ondersteunen waar nodig, zodat ze hun studievaardigheden voor nu en in de toekomst optimaal kunnen ontwikkelen.

Huiswerkbegeleiding in Hengelo? Neem contact op

Heeft u een vraag over studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.