Contact

Vacatures

Adres:

EDU-oost Haaksbergen
Jhr. von Heijdenstraat 13/A
7481EC Haaksbergen

Openingstijden Haaksbergen:

Schooldagen van 14:30 – 17:30
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding EDU-oost locatie Haaksbergen

Ons studiecentrum in Haaksbergen is gevestigd aan de Jhr. Von Heijdenstraat 13a boven de tekenstudio Sierhuis & van Roij.  Tot eind 2016 was het studiecentrum, toen nog onder de naam SBI Haaksbergen, gevestigd op de markt in de pastorie. Onze locatie in Haaksbergen is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. EDU-oost en haar voorganger SBI Haaksbergen zijn vanaf eind jaren ‘90 in Haaksbergen actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 750 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. Er is een separate ontvangstruimte, waar leerlingen vanuit school eerst even tot rust kunnen komen alvorens aan het werk te gaan.  Vanzelfsprekend is hier thee, water, koffie en fruit vrij verkrijgbaar.

Volg studiebegeleiding in Haaksbergen in moderne studieruimtes

Wij beschikken over verschillende werkplekken, zoals stilteplekken, overlegtafels, overhoor plekken en reguliere werkplekken. Vanzelfsprekend is er voldoende computerapparatuur aanwezig en beschikken wij over een breed assortiment aan andere studiematerialen.

Het team in Haaksbergen bestaat uit vestigingscoördinator Iris Berger met haar team van enthousiaste en ervaren begeleiders die de begeleiding verzorgen.

Onze vestigingscoördinator

Mijn naam is Iris Berger en ik ben de vestigingscoördinator van Lyceo EDU-oost Haaksbergen. Ik ben afgestudeerd op de Pabo en heb tijdens mijn studie veel geleerd over het overbrengen van informatie en leerlingen op een positieve manier te stimuleren tijdens het leren. Wij creëren op onze locatie een prettige sfeer waarin leerlingen zich thuis voelen en zo goed mogelijk tot leren kunnen komen. Door te leren plannen en de juiste studievaardigheden toe te passen ontwikkelen leerlingen zelfstandigheid. Een kwaliteit die ze meenemen tijdens de gehele loopbaan. Elke leerling leert op zijn of haar eigen manier en als begeleider vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen manier vindt. Samen met mijn collega’s help ik leerlingen leren plannen en proberen we het leren weer leuk te maken.

Openingstijden

Locatie Haaksbergen is geopend van 14:30 – 17:30 uur, op maandag tot en met vrijdag tijdens officiële schooldagen. Tijdens schoolvakanties is ons studiecentrum gesloten.

Neem contact op voor huiswerkbegeleiding locatie Haaksbergen

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.