Contact

Vacatures

E-mail:

enschede@edu-oost.nl

Telefoon:

06 – 14 11 34 54

Adres:

EDU-oost Enschede
De Heurne 44
7511 GW Enschede

Openingstijden Enschede

Schooldagen van 14:30 – 17:30
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Huiswerkinstituut Enschede

Onze huiswerkbegeleiding locatie in Enschede is gevestigd aan de Heurne 44, vlakbij het oude Polaroid terrein. Wij beschikken daar over een ruimte van ongeveer 120 vierkante meter. Huiswerkbegeleiding EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ’90 in Enschede actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 1500 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Ruimtes van ons huiswerkinstituut in Enschede

Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 120 vierkante meter en is modern ingericht. Er is ruimte voor leerlingen om vanuit school eerst even tot rust te komen voordat ze aan het werk gaan.  Vanzelfsprekend is hier thee, water, koffie en fruit vrij verkrijgbaar.

Bijles van een deskundig team in Enschede

Het bijles team in Enschede bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die samen in staat zijn in alle vakgebieden begeleiding te verzorgen. Het team wordt aangestuurd door onze vestigingscoördinator.

De locatie in Enschede is geopend van 14:30 tot 17:30 uur, op maandag tot en met vrijdag tijdens officiële schooldagen. Tijdens schoolvakanties is ons studiecentrum gesloten.

Onze vestigingscoördinator

Mijn naam is Sabine Roerdink en ik ben de vestiging coördinator van EDU-oost, Enschede. Ik heb jarenlang muziekles gegeven aan kinderen en hierbij geleerd om kinderen positief te stimuleren en te motiveren. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk bij EDU-oost. Samen met mijn begeleiders zorgen we voor een fijne, rustige leeromgeving waarin de leerlingen hun huiswerk kunnen maken. Hierbij helpen wij hen door middel van het aanleren van de juiste studievaardigheden om hun leerprestaties te optimaliseren. Naast het behalen van goede studieresultaten, vinden we het ook belangrijk dat leerlingen weer plezier vinden in hun schoolwerk en het zelfvertrouwen ontwikkelen om het in de toekomst weer zelf te kunnen.

Huiswerkbegeleiding in Enschede? Neem contact op

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.