Icoon tijd

GESCHIEDENIS

EDU-oost is een samenvoeging van het Enschedese en Oldenzaalse instituut Studiebegeleiding Twente en het instituut SBI uit Haaksbergen.

Team

TEAM

Het team van EDU-oost bestaat uit een mix van ervaren senior docenten uit het voorgezet onderwijs, hoger beroepsonderwijs, orthopedagogen en studiecoaches.

Locaties

LOCATIES

EDU-oost is gevestigd op meerdere locaties. In Enschede zijn we gevestigd aan  De Heurne, in Haaksbergen hebben we een locatie aan de Jhr. Von Heijdenstraat, in Hengelo aan het Burgermeester Jansenplein  en in Oldenzaal hebben we een vestiging aan de Deurningerstraat.

Tijdlijn Edu-Oost

GESCHIEDENIS

EDU-oost is een samenvoeging van het Enschedese en Oldenzaalse instituut Studiebegeleiding Twente en het instituut SBI uit Haaksbergen.

We hebben ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen en studenten en hebben een goed netwerk binnen de omliggende onderwijsinstellingen. In totaal hebben meer dan 3500 leerlingen de afgelopen jaren begeleiding ontvangen van ons instituut.

TEAM

Het team van EDU-oost bestaat uit een mix van ervaren senior docenten uit het voorgezet onderwijs, HBO onderwijs, orthopedagogen en studiecoaches.

Wij selecteren onze docenten op kennis en ervaring, maar we kijken er vooral naar of ze in staat zijn echt verbinding met de leerling te maken. Vervolgens kijken we of ze vanuit die verbinding kunnen onderzoeken hoe ze deze leerling kunnen ondersteunen. Geen kind is het zelfde, maatwerk is voor onze docenten de norm.

Maak kennis met ons team
Omgeving kind
Vergadertafel

LOCATIES

EDU-oost is gevestigd op vier locaties. In Enschede zijn we gevestigd aan de Brinkstraat, in Haaksbergen hebben we een locatie aan de Jhr. Von Heijdenstraat, in Hengelo zitten we aan het Burgermeester Jansenplein en in Oldenzaal hebben we een vestiging aan de Deurningerstraat.

Onze locatie in Haaksbergen is een modern studielandschap, waarin ruimte geboden wordt voor alle verschillende studieactiviteiten en waarin recht wordt gedaan aan alle leerstijlen en leerdoelen. De locatie in Enschede voldoet aan al onze basisnormen maar zal binnenkort een grondige make-over krijgen om aan te sluiten bij onze ambities.