Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

Huiswerkbegeleiding Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal

Huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, bieden wij dagelijks aan op onze locaties in Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Ouders kiezen samen met de leerling voor hoeveel dagen de studiebegeleiding zal worden ingezet.

Vaak is het raadzaam om in het begin met 4 of 5 dagen in de week te starten om zo structuur op te bouwen en in een huiswerkritme te komen. Zodra de resultaten daar aanleiding toe geven, kan de begeleiding worden afgebouwd naar 4 of 3 dagen in de week.

Zelfstandige huiswerkbegeleiding volgen in Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal

Tijdens de huiswerkbegeleiding maken leerlingen zelfstandig hun huiswerk. Hierbij kunnen ze eventuele onduidelijkheden in de leerstof met een van onze docenten bespreken en testen wij hun kennis middels overhoringen en huiswerkcontrole. Daarbij is ook te denken aan bijles. Daarnaast begeleiden we onze leerlingen in het kiezen van de beste leerstrategie en voeren we indien gewenst overleg met mentoren van de onderwijsinstelling om het maximale resultaat te bereiken.

Samen met de leerlingen werken we aan het verbeteren van focus, discipline en doorzettingsvermogen en maken we ze vaardiger in het plannen van hun huiswerk en  zelfstandig leren.

Leren leren
Maatwerk Edu-Oost

Voor wie is studiebegeleiding bedoeld? Aanmelden kan online!

Studiebegeleiding is speciaal gericht op leerlingen uit het voortgezet onderwijs, dat wil zeggen van vmbo kader tot het gymnasium. Leerlingen kunnen terecht in Enschede, Haaksbergen, Hengelo of Oldenzaal. Ook leerlingen van vanuit het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) hebben baat bij begeleiding door Huiswerkinstituut EDU-oost.

 

Laat je terugbellen

Of stel een vraag