Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

Bijles wiskunde volgen

Wiskunde is een lastig vak maar het is een belangrijk stuk gereedschap voor de toekomst. Het is in veel beroepen en vakgebieden belangrijk zodat je altijd wel iets moet weten van wiskunde in de toekomst.

Oefenen is erg belangrijk om wiskunde onder de knie te krijgen. Het is namelijk van belang dat de verschillende stappen in een berekening duidelijk zijn, maar ook dat ze ook correct opgeschreven worden. De berekening is, naast het antwoord, ook erg belangrijk en daar zien wij het jammer genoeg vaak misgaan. Leerlingen kunnen daarom bijles bij ons volgende die moeite hebben met wiskunde.

Bijles wiskunde, hoe gaan we te werk?

De bijlesdocent van EDU-oost kijkt precies welk deel van de stof er reeds wordt beheerst, waar de problemen liggen en wat de leerstijl van de leerling is. Of men nou vastzit bij rekenen, formules, of het correct noteren van de berekeningen, de begeleiders van EDU-oost hebben de kennis en ervaring in huis die het verschil maken.

Geïnteresseerd in bijles wiskunde? Leerlingen zijn van harte welkom in één van onze locaties in OldenzaalEnschede en Haaksbergen of Hengelo. Ook kan (in overleg) bijles wiskunde bij de leerling thuis worden georganiseerd. Iedereen kan zich aanmelden via een bij de dichtstbijzijnde locaties, via de website of telefonisch via 053 – 30 20 30 8.

“Dankzij de goede begeleiding is het mijn zoon gelukt om over te gaan naar het volgende jaar.” Anita – moeder

Leren leren