Divider Edu-Oost
Leren leren

Bijles talen in Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen

Lastige spelling- en grammaticaregels, lange woordenlijsten of moeilijk te begrijpen luistertoetsen; talen zijn voor de ene leerling een feest en voor de andere een enorm karwei. Niet iedereen heeft een talenknobbel, maar toch kunnen er met een goede planning en vaak oefenen goede resultaten behaald worden. Ook al gaat het over spelling, grammatica, woordenlijsten, brieven schrijven; de begeleiders van EDU-oost bieden uitleg en ondersteuning met behulp van bijles of huiswerkbegeleiding.

Bijles in talen, hoe gaan we te werk?

De EDU-oost bijlesdocent kijkt eerst goed naar de leerling als individu. Wat is de leerstijl van de leerling? Waar loopt de leerling vast? Welke stof kent de leerling al goed? Vanuit deze informatie wordt er gezamenlijk een plan opgesteld waardoor zowel de ouders, de bijlesdocent en de leerling duidelijkheid en inzicht krijgen. Zo wordt er bij talen veel aandacht besteed aan bijvoorbeeld grammatica en woordbegrip maar ook aan de uitspraak en luistervaardigheid van de leerling.

 

Volg bijles op een locatie, bij jou in de buurt!

Bijles kan verzorgd worden bij een van onze locaties, maar er kan ook bijles gegeven worden aan huis. Meer weten? Aanmelden? U kunt contact met ons opnemen via onze website of kom langs bij een van onze locaties in OldenzaalEnschede en Haaksbergen of Hengelo. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 053 – 30 20 30 8.

“Onze dochter gaat met plezier naar bijles, ze heeft zelf het gevoel dat ze nu meer snapt en dit vergroot haar zelfvertrouwen.” Paul – vader

Studieplanner pro