Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

Bijles natuurkunde en scheikunde

Natuurkunde en scheikunde zijn voor sommige leerlingen echte struikelvakken. Omdat er aanspraak gemaakt wordt op zowel de vaardigheid voor het leren van theorie als de rekenvaardigheid is dit een vak waar veel bij komt kijken. Daarnaast is natuurkunde of scheikunde voor een leerling vaak te abstract en is het lastig is voor te stellen waarom bepaalde natuurkundige of scheikunde fenomenen zich voordoen. Daarom biedt Ed-Oost bijles in de vakken natuurkunde en scheikunde aan.

“Wij hebben EDU-oost ingeschakeld toen onze zoon duidelijk hulp nodig had bij het plannen en om de chaos in zijn hoofd tot rust brengen. Hij heeft een goede klik met de begeleiders in Haaksbergen en nam van hen dingen aan die ik er zelf voor geen mogelijkheid in kreeg. Dit zorgde voor rust in zijn hoofd, maar ook voor rust thuis.” Theo – vader

Bijles natuurkunde en scheikunde gegeven door professionele begeleiders?

Tijdens een bijles natuurkunde of scheikunde zorgen de begeleiders van EDU-oost dat het abstracte concreter gemaakt wordt. Daarbij ligt de nadruk op zowel de kennis van theoretische begrippen als op het verkrijgen van rekenkundige vaardigheden. Door samen met de leerling met een duidelijkere en concretere blik naar de stof te kijken wordt de stof grondig doorgenomen en begrijpbaar gemaakt.

Denk ook eens aan:

 

Onze locaties in Twente

EDU-oost verzorgd bijles in natuurkunde en scheikunde in Oldenzaal, EnschedeHaaksbergen en Hengelo. Natuurlijk kan bijles (in overleg) ook thuis gegeven worden. Iedereen kan zich aanmelden via de dichtstbijzijnde locatie, via de website of telefonisch via 053 – 30 20 30 8.

Leren leren