Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

Bijles aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer of biologie

Wat is platentektoniek? Waarom vond de Franse revolutie ook alweer plaats? En uit welke stadia bestaat de mitose? Aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer en biologie zijn vakken waar theorie centraal staat. Vaak zie je minder rekenwerk en andere vaardigheden en ligt de focus op het begrijpen en leren van de leerstof.

“Met behulp van EDU-oost een voldoende op m’n rapport voor geschiedenis behaald!!” Elise – Leerling VMBO

Bijles aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer of biologie, hoe gaan we te werk?

Tijdens bijles aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer of biologie gaat de leerling gezamenlijk met de docent kijken hoe het best de te leren theorie aan te pakken. Er wordt gekeken naar welke kennis er reeds aanwezig is, maar ook waar eventuele gaten zijn gevallen. Vanuit deze informatie wordt er een plan opgesteld. Zo kan er bij moeite van het leren van theorievakken gekeken worden naar hoe hoofd- en bijzaken te onderscheiden, hoe er het samengevat kan worden en krijg je extra uitleg bij de begrippen die belangrijk zijn voor het vak.

Ook samen op weg naar betere cijfers? Wij bieden bijles dagelijks aan op onze locaties in OldenzaalEnschedeHaaksbergen en Hengelo. In overleg kan ook thuis bijles worden gegeven. Voor informatie kunt u terecht bij de dichtstbijzijnde locatie of u kunt uw vraag via de website stellen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 053 – 30 20 30 8.

Leren leren