Divider Edu-Oost

Online bijles

Onze bijlesdocenten staan de komende tijd voor je klaar om jou online te ondersteunen met een specifiek vak. Met online bijles van EDU-oost voorkom je achterstanden en kom jij dit schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt en je kunt al je vragen stellen. Bel ons voor de mogelijkheden op 053 – 30 20 30 8

De bijles is flexibel in te plannen, gewoon vanuit huis. Je krijgt je eigen bijlesdocent toegewezen bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je werkt in een online omgeving en hebt contact via de webcam en microfoon. Wel zo fijn als je bepaalde leerstof lastig vindt of net iets meer uitleg nodig hebt. Je kan het allemaal bespreken en uitleg vragen.

Studieplanner pro

Bijles Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen

Met de meeste schoolvakken kunnen leerlingen goed meekomen. Echter zijn er vaak toch één of wellicht twee vakken waar ze moeite mee hebben.

Bijles in de vorm van één-op-één begeleiding biedt dan de oplossing. EDU-oost verzorgt bijlessen op alle niveaus in nagenoeg all vakken op de locaties in Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen. Bijlessen kunnen helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kan de leerling alle vragen stellen aan een vaste begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.

Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wie bieden we bijles?

Bijles is gericht op alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs, dat wil zeggen van vmbo kader tot het gymnasium. EDU-oost beschikt over gespecialiseerde bijlesdocenten in bijna alle vakgebieden en bijles kan in overleg zowel bij ons op het studiecentrum, online als bij de leerling thuis worden georganiseerd.

Denk aan bijles voor vakken zoals economie, wiskunde, aardrijkskunde, scheikunde en talen.

Bijles locaties

Leerlingen zijn bij ons van harte welkom in een van onze bijles locaties in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Iedereen kan zich aanmelden bij een dichtstbijzijnde locatie.

Leren leren

Laat je terugbellen

    Of stel een vraag