Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

Bijles Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen

Met de meeste schoolvakken kunnen leerlingen goed meekomen. Echter zijn er vaak toch één of wellicht twee vakken waar ze moeite mee hebben.

Bijles in de vorm van één-op-één begeleiding biedt dan de oplossing. EDU-oost verzorgt bijlessen op alle niveaus in nagenoeg all vakken op de locaties in Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen. Bijlessen kunnen helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kan de leerling alle vragen stellen aan een vaste begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.

Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wie bieden we bijles?

Bijles is gericht op alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs, dat wil zeggen van vmbo kader tot het gymnasium. EDU-oost beschikt over gespecialiseerde bijlesdocenten in bijna alle vakgebieden en bijles kan in overleg zowel bij ons op het studiecentrum, online als bij de leerling thuis worden georganiseerd.

Denk aan bijles voor vakken zoals economie, wiskunde, aardrijkskunde, scheikunde en talen.

Bijles locaties

Leerlingen zijn bij ons van harte welkom in een van onze bijles locaties in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Iedereen kan zich aanmelden bij een dichtstbijzijnde locatie.

Leren leren

Laat je terugbellen

    Of stel een vraag