Studieplanner pro

HUISWERKBEGELEIDING

Huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, bieden wij dagelijks aan op onze locaties in Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Tijdens de huiswerkbegeleiding maken leerlingen zelfstandig hun huiswerk en leren ze het plannen en structureren. Hierbij kunnen ze eventuele onduidelijkheden in de leerstof met een van onze begeleiders bespreken en testen wij hun kennis middels overhoringen en huiswerkcontrole.

Lees meer

BIJLES

Soms komt het voor dat leerlingen op zich goed mee kunnen komen met de vakken zoals die op school aangeboden worden, maar zijn er één of twee vakken waar ze écht moeite mee hebben. Bijles kan dan de oplossing bieden. In 1-op-1 begeleiding wordt een leerling bijgespijkerd in dat ene lastige vak.

Lees meer
Leren leren
Studieplanner pro

EXAMENTRAINING

Het behalen van goede examenresultaten is erg belangrijk voor een vlotte doorstroom naar het vervolgonderwijs. Via kennispartner Lyceo bieden wij examentrainingen aan voor leerlingen die de aankomende periode (school)examens gaan afleggen en op voorhand weten dat ze voor één of twee vakken extra ondersteuning nodig hebben, of gewoon wat extra zekerheid willen.

Lees meer

BASISSCHOOLBEGELEIDING

Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet ieder kind is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van de basisschool. We kijken welke vakken een kind lastig vindt. Daar gaan we extra aandacht aan besteden.

We helpen uw kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheid te verbeteren met ons eigen lesmateriaal. In groep 7 en 8 besteden we uiteraard aandacht aan de entree- en eindtoets.

Lees meer
Boeken ruggen

STUDIEKEUZEADVIES

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat leerlingen de basis- en middelbare school goed doorkomen, maar ook dat zij vol zekerheid aan hun vervolgopleiding beginnen. Daarom werken we samen met StudieKeuzeAdvies. Tijdens een studiekeuzetraject ga je met een persoonlijke coach in 4 sessies uitgebreid aan de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw studiemogelijkheden zijn.

Lees meer

Laat je terugbellen

    Of stel een vraag