Divider Edu-Oost
Studieplanner pro

HUISWERKBEGELEIDING

Huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, bieden wij dagelijks aan op onze locaties in Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Tijdens de huiswerkbegeleiding maken leerlingen zelfstandig hun huiswerk. Hierbij kunnen ze eventuele onduidelijkheden in de leerstof met een van onze docenten bespreken en testen wij hun kennis middels overhoringen en huiswerkcontrole.

Lees meer

BIJLES

Soms komt het voor dat leerlingen op zich goed mee kunnen komen met de vakken zoals die op school aangeboden worden, maar zijn er één of soms twee vakken waar ze écht moeite mee hebben. Soms is 1-op-1 begeleiding van zo’n leerling door een gespecialiseerde vakdocent dan de oplossing.

Lees meer
Leren leren
Studieplanner pro

EXAMENTRAINING

Het behalen van goede examenresultaten is erg belangrijk voor een vlotte doorstroom naar het vervolgonderwijs. EDU-oost biedt speciale examentraining aan voor leerlingen die de aankomende periode examens gaan afleggen en op voorhand weten dat ze één of twee vakken extra ondersteuning nodig hebben, of van zichzelf weten dat ze af en toe last hebben van faalangst.

Lees meer

BRUGKLASTRAINING

Na de Cito-toets en de overstap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs wordt alles anders. EDU-oost begeleidt tijdens de huiswerkbegeleiding haar leerlingen uit de brugklas nadrukkelijk bij het plannen, ordenen en organiseren van hun huiswerk en bespreekt eventuele problemen direct met leerling, ouder en school indien gewenst.

Lees meer
Leren leren

Laat je terugbellen

Of stel een vraag