Contact

Vacatures

E-mail:

oldenzaal@edu-oost.nl

Telefoon:

06 – 38 03 90 98

Adres:

Locatie Oldenzaal
Nieuwstraat 84
7571 BM Oldenzaal

Openingstijden Oldenzaal

Schooldagen van 15:00 – 18:00
Tijdens schoolvakanties gesloten

Volg bijles, studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding in Oldenzaal

Ons studiecentrum voor bijles in Oldenzaal is gevestigd aan de Deurningerstraat 37, boven sportwinkel Topsport. De oude locatie aan de Tulpstraat voldeed niet meer aan de eisen die wij stellen aan modern onderwijs.  Onze locatie aan de Deurningerstraat is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ‘90 in Oldenzaal actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 2000 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Het studielandschap bestaat uit 3 ruimtes, van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. Er is een separate ontvangstruimte, waar leerlingen vanuit school eerst even tot rust kunnen komen alvorens aan het werk te gaan.  Vanzelfsprekend is hier thee, water, koffie en fruit vrij verkrijgbaar.

Wij beschikken over verschillende werkplekken, zoals stilteplekken, overlegtafels, overhoor plekken en reguliere werkplekken. Daarnaast is er voldoende computerapparatuur aanwezig en beschikken wij over een breed assortiment aan andere studiematerialen.

Bijles team in Oldenzaal

Het team in Oldenzaal bestaat uit 1ste en 2de graad bevoegde docenten die samen in staat zijn om in alle vakgebieden huiswerkbegeleiding te verzorgen.

Openingstijden van ons huiswerkinstituut in Oldenzaal

De locatie in Oldenzaal  is geopend van 15.00 tot 18.00 uur, op maandag tot en met vrijdag tijdens officiële schooldagen. Tijdens schoolvakanties is ons studiecentrum gesloten.

Studiebegeleiding of Huiswerkbegeleiding in Oldenzaal? Neem contact op

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.