Contact

Vacatures

E-mail:

hengelovondelstraat@edu-oost.nl

Telefoon:

06-38039537

Adres:

EDU-oost Hengelo
Vondelstraat 15,
7551BA Hengelo

Openingstijden Hengelo

Schooldagen van 13:00 tot 18:00
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding of Bijles met Huiswerkinstituut EDU-oost in Hengelo

Onze nieuwe locatie is gevestigd in het centrum Hengelo! Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Edu-oost is inmiddels sinds de jaren ’90 actief vanuit verschillende locaties in Twente en we hebben inmiddels meer dan 3000 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Ons studielandschap is voorzien van moderne apparatuur en lesmateriaal. Onze docenten zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons instituut beschikt niet voor niets over het kwaliteitskeurmerk van onze branchevereniging LVSi!

Dus bent u op zoek naar de beste en meest betaalbare huiswerkbegeleider in Hengelo, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Edu-Oost voor bijles in Hengelo

Het docenten team bestaat zowel uit 1ste en 2de graad bevoegde docenten die samen in staat zijn om in alle vakgebieden studiebegeleiding en bijles te verzorgen in Hengelo.

Openingstijden

De bijles locatie in Hengelo is doordeweeks geopend van 13.00 tot 18:00 uur tijdens officiële schooldagen. Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.

Huiswerkbegeleiding in Hengelo? Neem contact op

Heeft u een vraag over studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.