Contact

Vacatures

E-mail:

haaksbergen@edu-oost.nl

Telefoon:

06 – 295 078 42

Adres:

EDU-oost Haaksbergen (tevens kantoor/administratie)
Jhr. von Heijdenstraat 13/A
7481EC Haaksbergen

Openingstijden Haaksbergen:

Schooldagen van 14:00 – 18:00
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding EDU-oost locatie Haaksbergen

Ons studiecentrum in Haaksbergen is gevestigd aan de Jhr. Von Heijdenstraat 13a boven de tekenstudio Sierhuis & van Roij.  Tot eind 2016 was het studiecentrum, toen nog onder de naam SBI Haaksbergen, gevestigd op de markt in de pastorie. Onze locatie in Haaksbergen is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. EDU-oost en haar voorganger SBI Haaksbergen zijn vanaf eind jaren ‘90 in Haaksbergen actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 750 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. Er is een separate ontvangstruimte, waar leerlingen vanuit school eerst even tot rust kunnen komen alvorens aan het werk te gaan.  Vanzelfsprekend is hier thee, water, koffie en fruit vrij verkrijgbaar.

Volg studiebegeleiding in Haaksbergen in moderne studieruimtes

Wij beschikken over verschillende werkplekken, zoals stilteplekken, overlegtafels, overhoor plekken en reguliere werkplekken. Vanzelfsprekend is er voldoende computerapparatuur aanwezig en beschikken wij over een breed assortiment aan andere studiematerialen.

Het team in Haaksbergen bestaat uit 1ste en 2de graad bevoegde docenten die samen in staat zijn in alle vakgebieden huiswerkbegeleiding te verzorgen. Gerard Leussink, de oprichter van SBI Haaksbergen is ook na de overname door EDU-oost actief als docent binnen onze vestiging in Haaksbergen.

Locatie Haaksbergen  is geopend van 14:00 tot 18:00 uur, op maandag tot en met vrijdag tijdens officiële schooldagen. Tijdens schoolvakanties is ons studiecentrum gesloten.

Neem contact op voor huiswerkbegeleiding locatie Haaksbergen

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.