Contact

Vacatures

E-mail:

info@edu-oost.nl

Telefoon:

06 – 246 793 91

Adres:

EDU-oost Enschede
Brinkstraat 301-303
7541 AR Enschede

Openingstijden Enschede

Schooldagen van 14:30 – 17:30
Tijdens schoolvakanties gesloten

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Huiswerkinstituut Enschede

Onze huiswerkbegeleiding locatie in Enschede is gevestigd aan de Brinkstraat boven het zalencentrum Vrieler. Wij beschikken daar over een ruimte van ongeveer 170 vierkante meter. Onze locatie aan de Brinkstraat is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. Huiswerkbegeleiding  EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ’90 op deze plek in Enschede actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 1500 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Ruimtes van ons huiswerkinstituut in Enschede

Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern ingericht. Er is ruimte voor leerlingen om vanuit school eerst even tot rust te komen voordat ze aan het werk gaan.  Vanzelfsprekend is hier thee, water, koffie en fruit vrij verkrijgbaar.

Bijles van een deskundig team in Enschede

Het team in Enschede bestaat uit 1ste en 2de graad bevoegde docenten die samen in staat zijn in alle vakgebieden huiswerkbegeleiding te verzorgen.

De locatie in Enschede is geopend van 14:30 tot 17:30 uur, op maandag tot en met vrijdag tijdens officiële schooldagen. Tijdens schoolvakanties is ons studiecentrum gesloten.

Huiswerkbegeleiding in Enschede? Neem contact op

Heeft u een vraag over huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding? Wilt u meer informatie? Zoekt u een geschikt huiswerkinstituut voor uw kind? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en uw vraag in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.